Mirabela Dauer, dezvăluiri despre problemele de sănătate. ”Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Cancerul meu s-a extins la vezică”

13.11.2020, 10:07
Mirabela Dauer, dezvăluiri despre problemele de sănătate. ”Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Cancerul meu s-a extins la vezică”
Mirabela Dauer, dezvăluiri despre problemele de sănătate. ”Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Cancerul meu s-a extins la vezică”

Renumita cântăreață Mirabela Dauer a făcut mărturisiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Artista a trecut prin momente dificile.

Mirabela Dauer a fost invitattă la o emisiune de televiziune, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre problemele cu care s-a confruntat în urmă cu trei ani. Îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu cancer. „Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a declarat Murabela Dauer, potrivit spynews.ro.

„După ce mi-am revenit, țipam că vreau apă. Eram disperată. Operația a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios și că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni și a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă de 3 ani, tratamentul continuă”, a adăugat vedeta. Mirabela Dauer a afirmat că, la fiecare trei luni, face cistoscopie. ”Am început să fac chimioterapie, dar mai pasivă. Este bacilul tuberculozei. De doi ani de zile, în fiecare lună, acum mai am o singură ședință, mi bagă în vezică acest microb, al tuberculozei. Trebuia să termin mai demult, dar am mai avut două ședințe de făcut, dar din cauza pandemiei nu le-am mai făcut. (…) Din 3 în 3 luni fac un fel de operație, o cistoscopie pentru controlul la vezică”, a explicat binecunoscuta cântăreață.

Ce spune Mirabela Dauer despre oamenii care i-au fost aproape în momentele dificile

Mirabela Dauer a vorbit și despre oamenii care au fost lângă ea în momentele dificile prin care a trecut.

„Eu nu am nevoie ca să plângă cineva lângă mine, nu vreau nimic de la nimeni, dacă vrei să faci un gest, fă-l. Cei mai frumoși prieteni ai mei au fost trei oameni. Au fost Fuego care a și venit în spital, Dorobanțu, Mioara Velicu, Bebe Mihu cu Maria și ne oprim aici. Restul mi-au zis că au vrut să mă sune, dar nu au făcut-o pentru că nu ar fi știut în ce stare sunt”, a spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

„Am avut niște dezamăgiri cumplite. Când e vorba de chestia asta nu mi-e bine. Este singurul lucru de care nu mi-e bine. Oameni pe care i-am adorat, oameni pe care i-am iubit din tot sufletul meu m-au dezamăgit. Probabil au crezut că o să mor și „hai că moare asta și gata”, dar uite că Dumnezeu m-a ajutat, n-am murit, am scăpat și de ei”, a completat aceasta.

Adevăratul nume al Mirabelei Dauer

Primul nume de scenă al renumitei cântărețe Mirabela Dauer a fost Bella Scory. Asta pentru că numele real al vedetei era Mirabela Scorțaru. Căsătoria cu Mircea Dauer, de care a divorțat, i-a adus numele sub care este cunoscută publicului.„Nu am niciun regret. Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot asta aș face. Poate că dacă nu mă nășteam Mirabela Dauer și rămâneam Mirabela Scorțaru, deveneam un medic de renume. Aș fi putut”, afirma Mirabela Dauer într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

„Primul meu nume de scenă, Bela Scory, mi l-a dat Nancy Brandes, din trupa Roşu şi Negru. Am cântat ani buni cu ei, dar şi cu formaţia Sideral, în vacanţele de vară, apoi cu Romanticii şi cu Savoy”, mai declara ea.

“Am debutat pe scenă cu numele de Bella Scory. Bella venea de la Mirabela și Scory de la Scorțaru, numele meu real. Că doar nu puteau sã-mi spună Bella Scorțaru, nu era prea sonor pentru scenă, ca să spun așa”, spunea vedeta.

citește și...