Mioara Roman, dezvăluiri inedite din sânul familiei. Cum o tratează ginerele ei: “Marius mă răsfață, Oana mai puțin”

21.08.2021, 10:51
Mioara Roman, dezvăluiri inedite din sânul familiei. Cum o tratează ginerele ei: Marius mă răsfață, Oana mai puțin

În ultimul an, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Fiicele ei, Oana Roman și Catinca, au fost nevoite să o interneze, pentru o perioadă, într-un centru de recuperare.

Oana Roman fusese acuzată că și-a dus mama la un azil, însă lucrurile stau cu totul altfel acum.

Mioara Roman, dezvăluiri inedite din sânul familiei

‘Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată’, a povestit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale, acum ceva timp.

Mioara Roman a revenit în sânul familiei, iar în prezent locuiește cu fiica, ginerele și nepoata Isabela.

Fosta soție a lui Petre Roman a ajuns să stea în casa fiicei sale, după ce a fost dată afară din vila din Primăverii. Mioara Roman nu mai putea plăti chiria, iar în ultimii ani acumulase datorii de peste 350.000 de euro la stat.

‘Sunt bine acum, sunt sănătoasă. Acum stau la fata mea Oana împreună cu Isa, nepoțica mea, și cu ginerele, dar mai merg și la centru de recuperare, nu mă las. Catinca nu are cum să mă ia pentru că ea și Calina stau în chirie acum.

Marius este foarte drăguț cu mine, mă răsfață cu de toate, îmi gătește prăjituri, Oana mai puțin, Oana are treburile ei acolo. Acum se înțeleg bine Oana și Marius s-au despărțit, și după cum știm cu toții, s-au împăcat. Ei în fața lui Dumnezeu, sunt căsătoriți, sunt împreună, asta contează’, a declarat Mioara Roman pentru playtech.ro.

Mioara Roman, executată silită de RA-APPS

În 2015, Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS din cartierul Primăverii, unde a locuit vreme de 25 de ani. Cât timp a locuit acolo, fosta soție a lui Petre Roman a acumulat datorii uriașe la chirie. Drept urmare, Statul Român  o cheamă acum la proces.

Prin 2009, Mioara Roman se plângea că este obligată să plătească o chirie lunară de 6000 de euro pentru vila din Primăverii, în condițiile în care ea trăiește dintr-o pensie de 1.800 de lei.

Ea acuza RA-APPS că nu a respectat procedura de majorare a chiriei, respectiv 15% din venitul lunar pe familie. La început, Mioara Roman plătea o chirie de 160 de dolari. Pentru că a refuzat să plătească chiria majorată și să părăsească imobilul, RA-APPS a câștigat procesul după mai bine de 10 ani.

RA-APPS nu s-a lăsat și încearcă să recupereze de la Mioara Roman suma de 850.000 de euro pe care îi datorează pentru că a locuit în vila în care, în prezent, are reședința Traian Băsescu, fostul președinte al României.

 

citește și...