Minodora spune care este secretul relației cu soțul său. ”Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă”

15.02.2021, 15:53
Minodora spune care este secretul relației cu soțul său. ”Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă”
Minodora spune care este secretul relației cu soțul său. ”Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă”

Cântăreața Minodora a făcut dezvăluiri despre căsnicia sa cu Liviu. Artista a afirmat că partenerul său de viață are foarte mare răbdare cu ea.

Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati. La emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Minodora a făcut declarații despre relația cu partenerul său de viață. Artista a afirmat că acesta este foarte răbdător cu ea.   „Are el foarte mare răbdare cu mie. Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă, vreau ca totul să fie ca mine. Nu știu nici să fiu diplomată. Dar după îmi pare rău”, a declarat Minodora, relatează spynews.ro.

Partenerul de viață al Minodorei i-0a făcut acesteia o declarație de dragoste în direct la TV: „Este prima declarație pe care ți-am făcut-o, o mai ții minte? Acum 17 ani. Dacă ai fi o pasăre, te-aș închide într-o colivie de aur ca să îmi cânți numai mie”.

Minodora a muncit din greu ca să facă bani

Minodora este un nume cunoscut pe scena artistică din România.

Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a câștiga bani.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a detaliat Minodora.

 

citește și...