Minodora e fericită tare. Kilogramele la care a ajuns după ce a slăbit enorm

06.10.2020, 14:20
Minodora e fericită tare. Kilogramele la care a ajuns după ce a slăbit enorm
Minodora e fericită tare. Kilogramele la care a ajuns după ce a slăbit enorm

Minodora are toate miotivele să fie mândră de ea. A reușit să slăbească foarte mult, iar acum afișează o silueta foarte bine conturată.

Minodora a scăpat de kilogramele nedorite în ultima perioadă de timp. Acesta le-a spus fanilor săi de pe rețelelel de socializare ce greutate are acum. Cântăreața de muzică de petrecere a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au fost mereu alături de ea și au ambiționat-o.

Artista a ajuns acum la greutatea pe care o avea în urmă cu 20 de ani, și anume 65 de kilograme.

”Dragii mei!! Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase, toate mesajele care mă motivează!!!  Voi mă ambiționați mereu, îmi dați o forță maaree!!!?❤️?

Am pus o poze de anul trecut, din emisiunea lui Măruță, din 14 Februarie am fost invitată cu soțul și băiatul!! De atunci am reușit să slăbesc muuult!!! Am ajuns acum la 65 de kg… aveam acum 20 de ani!”, a spus Minodora.

Minodora a folosit picături care să-i taie pofta de mîncare

Minodora a dat detalii și despre picăturile care au ajutat-o în procesul de slăbire, tăindu-i pofta de mâncare.

”Picăturile care mă ajută, le gasiti doar pe net, sunt din Italia! (pentru că foarte mulți mă întrebați). Mi-au tăiat pofta de mâncare și dulce! Atenție contează și cantitatea de mâncare! Lăsați interval de 4 ore între mese! Pup, scucces și ambitie maximă vă doresc! ❤️!, le-a explicat ea celor care o urmăresc în mediul online.

Minodora și-a schimbat garderoba

Cum a dat jos foarte multe kilograme, Minodora a fost nevoită și să-și reînnoiască garderoba. Pe pagina sa de Facebook, vedeta le-a arătat prietenilor virtuali mormanele de umerașe goale pe care le are după ce afost nevoită să renunțe la hainele pe care le purta înainte.

 

”Bunăăă dimineațaaa!!! Treabăăăă… ????? New dresing!!! ??? From-100kg-to-65kg ??? From-XXL-XL-to-M-S ???? Mă ajută cineva?????, a scris artista pe internet.

 

 

citește și...