De ce probleme de sănătate a scăpat Minodora după ce și-a tăiat stomacul

20.01.2020, 13:55
De ce probleme de sănătate a scăpat Minodora după ce și-a tăiat stomacul
De ce problemele de sănătate a scăpat Minodora după ce și-a tăiat stomacul

La finalul anului 2013, Minodora a decis să își micșoreze stomacul după ce ajunsese să aibă probleme mari din cauza kilogramelor în plus.

După intervenția chirurgicală, solista a reușit să dea jos peste 30 de kilograme, iar acum s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Pe de altă parte, Minodora se poate considera norocoasă, pentru că a scăpat de anumite probleme de sănătate.

De ce probleme de sănătate a scăpat Minodora după ce și-a tăiat stomacul

Minodora a explicat că risca să facă diabet dacă nu reușea să slăbească peste 20 de kilograme.

‘Eu tot timpul am arătat bine, dar cel mai important este interiorul. Se întâmpla de multe ori să am faţa „picată’, dar asta se întâmplă doar atunci când sunt obosită. Am o faţă foarte expresivă. Eram predispusă foarte mult la diabet. La noi în familie toți au diabet. Dacă faci aceasta operație, scapi de diabet. Trebuia să slăbesc mai mult, însă eu am slăbit 20 de kilograme. Mănânc foarte puțin, dar des. Această operaţie m-a ajutat cu adevărat să scap de boală’, a povestit Minodora în emisiunea „Cool Sunday Nights’.

După ce și-a micșorat stomacul, solista de muzică de petrecere și-a schimbat complet stilul de viață.

‘Sunt la dietă. Am trecut pe iaurturi, fulgi de ovăz, legume. După cum ştiţi, mi-am schimbat stilul de viaţă de vreo doi ani. Însă, de Crăciun, a fost ca o explozie, nu m-am abţinut de la nimic şi am cam pus vreo două kilograme pe mine. Am exagerat cu sarmalele, cu cozonacul şi tortul meu de biscuiţi delicios. Încă mai ţin corsetul şi abia aştept să mă apuc de exerciţii’, a spus cântăreața pentru Click!

citește și...