Militanții vegani dezbrăcați pozează în “carne umană”. “Oricine pretinde că mănâncă …

01.11.2022, 19:52

Protestatarii PETA au ieșit în Piccadilly Circus din Londra pentru a pretinde că sunt bucăți de “carne umană”,  de Ziua Mondială a Veganilor, menită să convingă oamenii să treacă la produse de origine non-animală.

Vegani ciudați s-au dezbrăcat și s-au acoperit cu sânge fals și folie adezivă pentru a se da drept pachete de “carne umană” în cadrul unui protest.

Activiști dedicați au luat astăzi (1 noiembrie) Piccadilly Circus din Londra pentru a marca Ziua Mondială a Veganilor, iar cumpărătorii nedumeriți au privit cum își lipesc pe ei înșiși etichete precum “carbon neutru” și “free-range”., transmite dailystar.co.uk.

Militanți vegani dezbrăcați pozează în “carne umană”

Imaginile izbitoare – cu protestatari împrăștiați pe podea în pachete însângerate – ar trebui să îi convingă pe cumpărători că un produs din carnea etichetat  ca fiind etic  este lipsit  de sens și că ar trebui, în schimb, să treacă la produse vegane.

Imaginile au arătat trecători care se opreau să se uite la militanți în timp ce zăceau pe trotuar în uriașele replici de pachete de carne.

“Oricine pretinde că mănâncă carne “umană”…

În cadrul protestului, Kate Werner, managerul principal de campanii al PETA, a făcut o afirmație remarcabilă: “Oricine pretinde că mănâncă carne “umană” poate la fel de bine să mănânce un alt om”.

“În această Zi Mondială a Veganilor, PETA îi îndeamnă pe toți să renunțe la carne și să împiedice acumularea de cadavre”, a adăugat ea.

Grupul pentru drepturile animalelor a subliniat cruzimea față de porci, vaci, găini și alte animale despre care spune că are loc în fermele din Marea Britanie.

Ei spun că doresc ca oamenii să acorde atenție la boxele întunecate și murdare și la bolile care se presupune că sunt observate în zonele din industria de producție a cărnii.

Într-o declarație de pe site-ul lor, PETA a declarat că “se opune speciismului, o viziune umanistă supremaționistă asupra lumii, și își concentrează atenția asupra celor patru domenii în care cel mai mare număr de animale suferă cel mai intens și pentru cele mai lungi perioade de timp…

“În laboratoare, în industria alimentară, în comerțul cu îmbrăcăminte și în industria de divertisment”.

Nu este nici pe departe prima dată când protestatarii vegani au provocat agitație cu o cascadorie sângeroasă, iar celebrul activist pentru drepturile animalelor Tash Peterson apare în mod obișnuit pe prima pagină a ziarelor pentru proteste bizare care folosesc sânge fals.

La începutul acestui an, vedeta australiană OnlyFans a defilat într-un magazin Louis Vuitton într-un chiloțel de culoare nud, în timp ce a stors o sticlă de “sânge” pe podeaua magazinului.

Ea a redat apoi imagini audio cu animale muribunde care urlau de durere în fața clienților nedumeriți care priveau.

citește și...