Ucigașul canibal care “plănuia să mănânce din nou oameni” umblă liber în Japonia

04.10.2022, 15:09

Un japonez care a ucis și a mâncat o femeie este liber să se plimbe pe străzile din țara sa natală fără nicio restricție. A spus că visează cu ochii deschiși să mănânce pe altcineva înainte de a muri el însuși. “Dorința de a mânca oameni devine atât de intensă în jurul lunii iunie, când femeile încep să se îmbrace mai puțin și să arate mai multă piele”, a adăugat el.

Așadar, dacă locuiți în zona metropolitană Tokyo, există o șansă să vă aflați în același loc cu cineva care a ucis, apoi a tăiat și a mâncat părți dintr-o biată femeie pe nume Renée Hartevelt în 1981.

Numele său este Issei Sagawa, iar în momentul crimei sale, acesta visase toată viața să ucidă o femeie, potrivit ladbible.com.

“Nu pot înțelege de ce nu alți oameni nu doresc să consume carne umană”

Născut în 1949, el recunoaște că se gândea să mănânce carne umană încă din copilărie.

El a explicat: “Este pur și simplu un fetiș. De exemplu, dacă unui bărbat normal i-ar plăcea o fată, ar simți în mod natural dorința de a o vedea cât mai des posibil, de a fi aproape de ea, de a o mirosi și de a o săruta, nu? Pentru mine, mâncatul este doar o extensie a acestui lucru. Sincer, nu pot înțelege de ce nu simte toată lumea această dorință de a mânca, de a consuma, alți oameni.”

“A fost un moment istoric pentru mine”

In 1981, în timp ce studia în străinătate, la Paris, a avut în sfârșit șansa de a-și pune în practică fantezia sa întunecată, alegându-o pe studenta olandeză Hartevelt drept nefericita sa victimă. După ce i-a câștigat încrederea și a invitat-o la cină, a împușcat-o în gât.

Sagawa a declarat: “M-am gândit să chem o ambulanță, Dar apoi m-am gândit: «Stai puțin, nu fi prost». Ai visat la asta timp de 32 de ani și acum chiar se întâmplă!”.

Așa că i-a violat cadavrul și a început să o taie în bucăți.

El a explicat: “Primul lucru pe care l-am făcut a fost să o tai în fese. Indiferent cât de adânc am tăiat, tot ce am văzut a fost grăsimea de sub piele. Arăta ca porumbul și a durat ceva timp până să ajung efectiv la carnea roșie. În momentul în care am văzut carnea, am smuls o bucată cu degetele și am aruncat-o în gură. A fost cu adevărat un moment istoric pentru mine.”

A avut un singur regret în urma acestui lucru, acela de a nu o fi mâncat-o de vie.

“Ceea ce mi-am dorit cu adevărat a fost să îi mănânc carnea vie”, a spus el. “Nimeni nu mă crede, dar intenția mea finală a fost să o mănânc, nu neapărat să o omor.”

Evident, în timp ce încerca să se debaraseze de cadavru într-o valiză, a fost descoperit și arestat pentru crimă.

Nu a fost judecat niciodată, deoarece a fost declarat nebun și, prin urmare, extrădat acasă, în Japonia, și închis într-un spital de boli mintale. Cu toate acestea, o lacună a făcut ca, deoarece acuzațiile au fost oficial retrase în Franța, documentele judiciare să nu fie niciodată comunicate autorităților din țara sa de origine.

Prin urmare, nu a existat niciun caz împotriva sa, iar el se plimbă liber până în prezent.

Acum, el locuiește în Tokyo și încă visează să mănânce oameni.

“Dorința de a mânca oameni devine atât de intensă în jurul lunii iunie, când femeile încep să se îmbrace mai puțin și să arate mai multă piele”, a adăugat el. “Chiar astăzi, am văzut o fată cu un posterior foarte frumos în drum spre gară. Când văd astfel de lucruri, mă gândesc la faptul că vreau să mănânc din nou pe cineva înainte de a muri.”

“Ceea ce vreau să spun este că nu pot suporta gândul de a pleca din această viață fără să gust vreodată acel posterior pe care l-am văzut în această dimineață, sau coapsele ei. Vreau să le mănânc din nou cât timp sunt în viață, ca să pot fi măcar satisfăcut când voi muri.”

De la eliberare, a devenit o extrem de cunoscut, scriind peste 20 de cărți și desenând, jucând chiar și în câteva filme softcore pentru adulți.

Despre cea mai recentă carte a sa, Extremely Intimate Fantasies of Beautiful Girls, a spus: “Sper că oamenii care o vor citi vor înceta măcar să se mai gândească la mine ca la un monstru.”

citește și...