Miliardarul american Elon Musk are o nouă iubită. Cine este femeia care i-a furat inima

22.02.2022, 18:41

Antreprenorul Elon Musk a devenit unul dintre cei mai discutați oameni în ultimii ani, după ce a devenit unul dintre cei mai bogați bărbați din lume, datorită succesului mărcii sale de mașini, Tesla, și a celui mai recent proiect extravagant al său, SpaceX, cu care plănuiește o călătorie în spațiu pentru a concura cu Jeff Bezos de la Amazon. Pe lângă aspectele legate de carieră ale vieții sale, milioane de urmăritori sunt dornici să afle despre partea mai personală, iar o nouă informație  a atras acum atenția publicului.

Elon Musk s-a despărțit de mama copilului său, fiind prea precupat de proiectele sale. Miliardarul Elon Musk, care are o avere de 233,6 miliarde dolari potrivit ultimului Top Forbes, s-a despărțit în urmă cu câteva luni de interpreta canadiană Grimes, după trei ani de relație.

Cei doi au fiu de un an, pe X AE A-XII Musk.

Cei doi au fost surprinşi în timp ce coborau din avionul privat al magnatului

Miliardarul american a fost văzut în timp ce părăsea avionul său privat cu o renumită actriță australiană, imagini circulând pe rețelele de socializare în câteva minute, după ce au fost publicate inițial de HollywoodLife.

Spre deosebire de multe alte vederi de celebrități, însă, identitatea noii sale „iubite” nu este un mister, fiind imediat recognoscibilă.

Cine este noua iubită a lui Elon Musk

Frumusețea australiană a interpretat-o pe Britney Spears într-un film și va juca rolul iubitului lui Elvis Presley în noul film biografic Baz Luhrmann.

În vârstă de 27 de ani, Natasha s-a născut în Sydney, însă la vârstă de 19 ani s-a mutat în New York pentru a lua lecții de actorie. Și-a făcut debutul în teatru la 14 ani, în piesa “Romeo și Julieta”. De atunci, Natasha Bassett a apărut în mai multe seriale TV, inclusiv în filmul „Hail! Caesar” (2016), în care au mai jucat pe George Clooney și Scarlett Johansson. De asemenea, a interpretat-o pe Britney Spears în filmul biografic „Britney Ever After” (2017).
Aceasta urmează să apară în cel mai nou film despre viața lui Elvis Presley, în rolul primei iubite a regelui rock&roll.

citește și...