Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! Grimes este însărcinată

09.01.2020, 13:18
Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! Grimes este însărcinată
Elon Musk, tată pentru a șaptea oară

Elon Musk va deveni tată pentru a șaptea oară. Grimes, iubita lui, a dezvăluit că este însărcinată.

Cântăreața Grimes a postat pe o rețea socială o fotografie în care apare dezbrăcată, iar pe abdomen are un desen care reprezintă un embrion. 

Elon Musk, tată pentru a șaptea oară

Iubita lui Elon Musk nu a dat alte detalii, dar le-a răspuns internauților cu mesajul „să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spirit sălbatică și războinică”.

Fotografia a fost publicată și pe Instagram, dar platforma a decis ștergerea ei pentru că aceasta promovează nuditate și contravine astfel politicii sale.

Născută în Canada, Grimes cântă, compune piese și este și artist vizual. Tânăra cu origini ucrainiene a abandonat studiile universitare și la 19 ani s-a apucat de muzică. Al treilea album al său, Visions, a propulsat-o în topuri și numărul fanilor săi a crescut semnificativ. Melodiile sale conțin elemente din mai multe genuri, precum dreampop, R&B, electronic și hip hop.

Zvonurile despre relația amoroasă dintre Grimes și Elon Musk au apărut în mai 2018, iar la un an distanță artista și fondatorul Tesla și Space X au vorbit pentru prima oară despre legătura dintre ei.

 

citește și...