Mihai Trăistariu, un nou atac la adresa Alexandrei Ungureanu. ”Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision”

10.03.2022, 15:23
Mihai Trăistariu, un nou atac la adresa Alexandrei Ungureanu. ”Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision”
De ce nu a vorbit Mihai Trăistariu multă vreme cu Costi Ioniță. ”Din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul”

Între Mihai Trăistariu și Alexandra Ungureanu are loc un schimb de replici, încă de la începerea competiției Eurovision România. Recent, artista a lansat un atac la Mihai Trastariu, iar acesta i-a răspuns. ”Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat”, a spus Mihai Trăistariu.

Recent, Mihai Trăistariu a declarat că se simte dezamăgit de juriul Eurovision România, lansând un atac dur la adresa juriului și subliniind că  trei dintre jurați nu au trecut de preselecție sau nu au concurat la Eurovision, nefiind îndreptățiți să jurizeze concurenții.

În ceea ce o privește pe Alexandra Ungureanu, Mihai Trăistariu a spus că artista a concurat şi a ieşit pe locul 9. ”Eu am o problemă cu acest juriu: Ozana Barabancea n-a trecut niciodată preselecţia la Eurovision, deşi s-a înscris de două ori; Alexandra Ungureanu a concurat şi a ieşit pe locul 9”.

Alexandra Ungureanu, atac la Mihai Trăistariu

Alexandra Ungureanu i-a oferit replică și a lansat, la rândul ei, un atac la Mihai Trăistariu, spunând că acesta este obsedat de concursul Eurovision.

„Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui. Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament, și invitațiile către membrii juriului!”, a spus cântăreața, potrivit Cancan.

Cum a răspuns artistul

Mihai Trăistariu nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că nu vede care este rostul unui juriu la Eurovision, pentru că publicul este cel mai bun jurat.  Mai mult, acesta spune  că nu va renunța până când nu va câștiga concursul, după ce a fost de 11 ori finalist la Eurovision.

„Juriul poate fi subiectiv, după părerea mea. Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat. Nici la mine, în 2006… și nici la Luminița, în 2005… n-a existat juriu.

Ambii am luat locuri fruntașe doar pe baza voturilor de la public. Și da, așa este! Sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”, a spus Mihai Trăistariu, pentru Click!.
Mihai Trăistariu nu mai participat la competitia Eurovision 2022 si nu s-a mai înscris în acest an la preselecțiile Eurovision România, deși avea 50 de piese pregătite. Mai mult, artistul a menționat că a avut câteva neînțelegeri cu șeful delegației, Dan Manoliu.

„Nu am reușit să găsesc o piesă bună în două săptămâni. Este greșit cum procedează TVR! M-am și ciondănit cu Dan Manoliu, care e șeful delegației, nu și anul acesta, care a zis că am timp un an și nu trebuie să fac piesa în două săptămâni.  Și am zis că da, dar anul trecut au trimis-o pe Roxen direct, iar noi degeaba ne făceam piese. Și atunci, artiștii nu s-au preocupat de Eurovision, nici eu. Și m-am trezit în postura de absent. Nu am găsit piesa AIA, deci din acest motiv absentez’,  a declarat Mihai Trăistariu.

citește și...