Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. Câți bani câștigă acesta

12.10.2021, 14:50
Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. Câți bani câștigă acesta
Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. Câți bani câștigă acesta

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 41 de ani, a  vorbit despre fratele său, Vasile, care este pictor, și pe care l-a ajutat financiar pe durata pandemiei de coronavirus. Artistul a dezvăluit, în cadrul unui intervu pentru postul de televiziune Antena Stars, cum se descurcă acesta și câți bani face din picturile sale.

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său, Vasile, care este pictor. Artistul a vorbit despre situația financiară a acestuia. Mihai Trăistariu l-a ajutat pe fratele său să supraviețuiască pe durata pandemiei și i-a plătit datoriile.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariua a explicat că l-a ajutat pe fratele său se își promoveze picturile pe rețelele de socializare. De asemenea, cântărețul a dezvăluit și ce sumă cere Vasile pentru tablourile pe care le realizează.

Mihai Trăistariu spune tot despre fratele său pictor. ”Oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta”

Mihai Trăitariu consideră că fratele său își vinde foarte ieftin picturile, profitul acestuia fiind mic.

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet. Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a explicat Mihai Trăistariu, notează spynews.ro.

 

citește și...