Mihai Trăistariu: ”M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”

19.07.2020, 15:58
Mihai Trăistariu: ”M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”
Mihai Trăistariu: ”M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 40 de ani, a explicat cum a fost afectat de pandemia de coronavirus din punct de vedere financiar.

Mihai Trăistariu a fost și el afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus care a lovit România și întreaga lume. Artistul a făcut declarații în acest sens.

“Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam încontinuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună.

Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând.

Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit Antena3.

Ce spunea despre închirierea apartamentelor de la mare

În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu spunea că a primit oferte pentru închirirea apartamentelor pe durata verii.

”Am primit mesaje pe Internet de la oameni care vor să le închiriez pe vară apartamente la mare, la Constanța. O doamnă vrea pentru 10 zile, în august, și încă n-am știut ce să-i spun, mai ales cu perioada asta. Probabil voi închiria cu 100-150 de euro pe zi. Nu știu câți vor veni acolo, pot fi și 5 sau 10 oameni, pot să stea cât vor dacă îmi plătesc.

Eu am șase apartamente și dacă le închiriez pe timpul verii pot scoate 80.000 de euro, însă din cauza crizei poate ajung la jumătate. Sunt toate la ultimul etaj al unui bloc, e tot etajul acolo și poate fac și o cafenea pe bloc. Nu știu ce să fac, aș putea să le dau unei firme care se ocupă cu închirieri, în regim hotelier și să-mi iau banii la sfârșit de toamnă.

Îmi e teamă să nu pățească ceva apartamentele, așa cum mi-a zis cineva, la sfârșit este posibil să fac din nou investiții de 30% în apartamente”, declara artistul.

 

citește și...