Mihai Trăistariu, jefuit la garsonierele de la mare. ”Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri”

02.05.2022, 12:51
Mihai Trăistariu, jefuit la garsonierele de la mare. ”Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri”
Mihai Trăistariu, jefuit la garsonierele de la mare. ”Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a avut probleme cu turiștii care s-a cazat în garsonierele pe care acesta le deține pe litoralul românesc. Artistul a fost jefuit de niște turiști. ”Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri”, a dat detalii Mihai Trăistariu despre cele întâmplate.

Mihai Trăistariu deține șase garsoniere la mare, în stațiunea Năvodari, pe care le închiriază turiștilor care vin pe litoralul românesc.

Artistul a închiriat garsonierele prin Booking unor tineri suceveni care au vandalizat apartamentele și au furat mai multe obiecte, printre care lenjerie de pat și prosoape.

Mihai Trăistariu, jefuit la garsonierele de la mare. ”Le-am dat un mesaj pe WhatsApp că-i bag în pușcărie, că am chemat Poliția”

”I-am văzut când au venit, eram aproape, dar nu m-am dus la ei că au plătit pe Booking și am zis să-i las în pace că poate vor să fie mai independenți așa. Erau cu două microbuze, 20 de hăndrălăi din ăștia. Eu am simțit că ceva e în neregulă și am și trecut și pe acolo într-o zi și am văzut că au lăsat cheile în cufărul de pe hol, au dormit cu ușile deschise ca la hotel. Ei și-au imaginat că nu sunt apartamente, că e un hotel și că se stă cu ușa deschisă. Se vedea că sunt cumva de la țară și nu au stat pe la hoteluri. Când au plecat dimineața mi-a zis camerista: vedeți că lipsesc o grămadă de lucruri. Am făcut imediat un inventar și mi-a zis că lipsesc șase lenjerii, prosoape 11. Am înlemnit. Feohnul… ei le-au luat direct, nici nu le-au folosit, asta e mai măgărie. Au dormit direct pe alea fără să-și pună lenjerii! Au luat acasă așa setul complet, sigilat, cum ar veni. Doar era de la spălătorie adus”, a detaliat Mihai Trăistariu pentru click.ro.

„Le-am dat un mesaj pe WhatsApp că-i bag în pușcărie, că am chemat Poliția! Le-am luat de pe camere chipurile, că au trecut prin fața camerelor de luat vederi. Le-am zis că fiecare dintre ei vor fi chemați la proces și o să facă pușcărie. Furtul se plătește cu pușcărie. După cinci minute am primit mesaj că: hai că ne întoarcem. S-au întors din drum! Au venit cu microbuzul înapoi, erau din Suceava… Pur și simplu niște copii dintr-un sat, care nu au văzut în viața lor vreo lenjerie și le-au luat să se ducă și ei acasă cu ceva! Amintire! S-au întors și le-au adus pe toate în afară de o telecomandă, care ei zic că nu au luat-o, că s-a pierdut!”, a mai spus cântărețul.

citește și...