Cum a reușit Mihai Trăistariu să strângă o avere după pandemie! Îi merge de minune acum

22.08.2021, 15:54
Cum a reușit Mihai Trăistariu să strângă o avere după pandemie! Îi merge de minune acum
Cum a reușit Mihai Trăistariu să strângă o avere după pandemie! Îi merge de minune acum

În 2020, Mihai Trăistariu a avut pierderi uriașe din cauza pandemiei de coronavirus. Solistul mărturisea că s-a confruntat cu mari probleme financiare și chiar a fost nevoit să vândă un apartament pentru a reuși să-și plătească ratele pe care le avea la bănci. 

Acum, Mihai Trăistariu poate răsufla ușurat! Solistul a reușit să se pună pe picioare și câștigă bani cu nemiluita. El a mărturisit că a pus deoparte, până acum, un miliard de lei vechi.

Cum a reușit Mihai Trăistariu să strângă o avere după pandemie

„Acum câștig bani din trei surse pentru că și academia de talent s-a redeschis și merge foarte bine. Apartamentele merg brici, am full tot timpul. Am și concerte în fiecare seară până pe 1 septembrie.

Oricum, la ora asta, am un miliard de lei vechi strâns în bancă. Și nu-mi vine să cred că am pe plus. Am zis că o să păstrez 20.000 de euro un an în bancă până vara viitoare pentru că nu știu ce se mai întâmplă. Și atunci mai bine stau cu niște bani depozitați astfel încât să pot supraviețui un an fără probleme. Mi-am achitat ratele și sunt cu ele la zi și stau cu acești bani în bancă pentru orice eventualitate”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care s-a confruntat

Mihai Trăistariu a mărturisit că, pentru a scăpa de datoriile pe care le avea la bănci, a fost nevoit să vândă un apartament în care locuise timp de 20 de ani.

“Au început concertele acum. Am multe apartamente la mare care ma ajuta să-mi completez veniturile. Încă am rate care înseamnă vreo 20.000 de euro pe an. Totul pare sa se îndrepte acum, după ce am fost nevoi sa vând o casa. Nu mai puteam sa dorm noaptea din cauza ratelor de la bănci. A trebuit sa vând casa unde am stat 20 de ani doar pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Trăstariu, potrivit spynews.ro.

citește și...