Mihai Trăistariu, reacție dură ce Roxen a ratat finala Eurovision: ‘Prea necoaptă pentru un concurs’

19.05.2021, 13:25
Mihai Trăistariu, reacție dură ce Roxen a ratat finala Eurovision: 'Prea necoaptă pentru un concurs'
Mihai Trăistariu, reacție dură ce Roxen a ratat finala Eurovision: 'Prea necoaptă pentru un concurs'

Mihai Trăistariu a avut o reacție dură după ce Roxen, reprezentanta României la Eurovision anul acesta, nu a reușit să se califice în marea finală a concursului. 

Marți seară, 18 mai, Roxen a interpretat piesa Amnesia, în prima semifinală Eurovision 2021, însă nu a reușit să meargă mai departe în finala ce urmează să aibă loc pe data de 22 mai.

Reacția lui Mihai Trăistariu la adresa lui Roxen

Mihai Trăistariu nu s-a putut stăpâni și reacționat după ce Roxen s-a calificat pe locul 13. Solistul a mărturisit că piesa aleasă nu a pus-o în valoare pe Roxen. În plus, Trăistariu este de părere că Roxen este „prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură’.

‘Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o – pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio … dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate … faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. 

Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta … nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate.’, a transmis Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

citește și...