Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre fratele său. ”În trecut am avut mici clinciuri”

11.05.2022, 13:40
Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre fratele său. ”În trecut am avut mici clinciuri”
Mihai Trăistariu, dezvăluiri desspre fratele său. ”În trecut am avut mici clinciuri”

Cântărețul Mihai Traistariu, în vârstă de 42 de ani, a făcut dezvăluirti despre fratele său, Vasile, care este pictor. Acesta și-a aniversat ieri ziua de naștere. ”În trecut am avut mici clinciuri”, a spus artistul. În ciuda neînțelegerilor din trecut dintre ei, Mihai Trăistariu a fost lângă fratele său ori de câte ori acesta a avut nevoie de ajutor.

Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său, Vasile, care este pictor. Artistul a vorbit despre situația financiară a acestuia. Mihai Trăistariu l-a ajutat pe fratele său să supraviețuiască pe durata pandemiei și i-a plătit datoriile.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut declarații despre fratele său, care și-a aniversat ziua de naștere în data de 10 mai.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre fratele său. ”Am convenit că eu și soră-mea o să-l ajutăm cu bani o perioadă”

„Am un frate bun, bând și cuminte, care e tot artist ca și mine, și iată că azi (n.r. ieri) i-am spus ”La mulți ani” în mod public (…) El e învățat ca în fiecare an de ziua lui să îi fac o postare publică și îi mulțumesc că a existat, până la urmă e un om bun și un pictor talentat (…) În trecut am avut mici clinciuri, ba nu-și plătea întreținerea câte 7-8 luni și mă sunau de la asociație să vin să-i plătesc înteținerea că îl dă în judecată, că o să-i fie luată casa”, a declarat Mihai Trăistariu la emisiunea ”Star News”, potrivit spynews.ro.


„Am convenit că eu și soră-mea o să-l ajutăm cu bani o perioadă, eu îi plătea întreținerea, ea venea și plătea gazul, lumina, ne împărțeam sarcinile. Ulterior ne-am împăcat, am și fost la televizor cu împăcarea, acum un an l-am adus la mare, că am apartamentele de la malul mării și am vrut să-i fac o bucurie și l-am luat la mare și i-am zis să stea 10 zile”, a mai spus cântărețul.

citește și...