Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care s-a confruntat. Care este situația acum

31.07.2021, 14:00
Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care s-a confruntat. Care este situația acum
Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care s-a confruntat. Care este situația acum

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 41 de ani, s-a confruntat cu mari probleme financiare anul trecut. Acesta a fost nevoit chiar să vândă un apartament pentru a reuși să-și plătească ratele pe care le avea la băncui. Acum, artistul a explicat care este situația sa financiară și cum a reușit să se repună pe picioare.

Cântărețul Mihai Trăistariu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă anul trecut, din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat.

Artistul a vorbit despre situația prin cxare a trecut în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Trăistariu, despre problemele financiare cu care s-a confruntat. ”Nu mai puteam să dorm noaptea din cauza ratelor de la bănci”

Mihai Trăistariu a mărturisit că, pentru a scăpa de datoriile pe care le avea la bănci a fost nevoit să vândă un apartament în care locuise timp de 20 de ani. Acesta a explicat și care este situația sa financiară în prezent. Acesta este mulțumit că au reînceput concertele și că școala sa de muzică merge bine. De asemenea, apartamentele pe care le închirează la mare îi audc profit.

“Au început concertele acum. Am multe apartamente la mare care ma ajuta să-mi completez veniturile. Încă am rate care înseamnă vreo 20.000 de euro pe an. Totul pare sa se îndrepte acum, după ce am fost nevoi sa vând o casa. Nu mai puteam sa dorm noaptea din cauza ratelor de la bănci. A trebuit sa vând casa unde am stat 20 de ani doar pentru a supraviețui”, a declarat Mihai Trăstariu, potrivit spynews.ro.

“Școala mea de muzică a început sa meargă mai bine, concertele la fel. Sunt într-o stare bună acum, totul pare să meargă bine anul acesta. Sunt recunoscător pentru alegerile înțelepte făcute”, a adăugat binecunoscutul cântăreț.

citește și...