Mihai Trăistariu are planuri mari. ”Am depus documentația și așteptăm să se facă ședința”

17.05.2021, 15:06
Mihai Trăistariu are planuri mari. ”Am depus documentația și așteptăm să se facă ședința”
Mihai Trăistariu are planuri mari. ”Am depus documentația și așteptăm să se facă ședința”

Cântărețul Mihai Trăistariu are planuri mari. Acesta vrea să-și deschidă o televiziune în Constanța.

Mihai Trăistariu a dezvăluit, pentru click.ro, că vrea să-și facă o televiziune la Constanța, unde să promoveze tinerele talente.

“Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința. Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate”, a detaliat cântărețul.

Cum s-a descurcat Mihai Trăistariu în pandemie

Mihai Trăistariu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars despre perioada dificilă pe care a traversat-o anul trecut din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus. Acesta a dat detalii despre cum s-a descurcat. A reușit să supraviețuiască grație apartamentelor pe care le deține la mare și pe care le-a închiriat.  Artistul a explicat că închirierea apartamentelor de la mare l-a ajutat foarte mult să reziste financiar.

„Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus el.

„Singurele mele surse de venit la ora asta sunt aceste apartamente și școala de muzicăă care s-a redeschis. Iată că m-am făcut businessman! Pandemia asta pe undeva mi-a prins bine și m-a învățat că viața e așa cum e, cu bune și cu rele, și trebuie să supraviețuim. Practic, asta a fost un exercițiu de supraviețuire, anul trecut. Toate business-urile mele încet, încet dacă îmi revin, îmi revin și eu psihic. Deja sunt destul de bine. Nu mai sunt dărâmat psihic”, a încheiat Mihai Trăistariu.

citește și...