Mihai Trăistariu a ajuns să facă gesturi extreme pentru a strânge bani. ‘Mi-am vândut deja un apartament’

04.12.2020, 11:13
Mihai Trăistariu a ajuns să facă gesturi extreme pentru a strânge bani. 'Mi-am vândut deja un apartament'
Mihai Trăistariu a ajuns să facă gesturi extreme pentru a strânge bani. 'Mi-am vândut deja un apartament'

Mihai Trăistariu a ajuns la fundul sacului! Din cauza pandemiei de coronavirus, solistul nu a mai avut concerte, iar economiile s-au cam terminat. 

În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu a făcut un crediț și și-a investit toți bani pentru a cumpărat șase garsoniere pe litoralul românesc.

Mihai Trăistariu nu mai are bani pentru ratele de la bancă

Scopul era să le închirieze pentru a scoate un ban în plus. Din păcate, pandemia i-a cam dat planurile peste cap. Acum, solistul a fost nevoit să vândă una dintre garsoniere pentru că nu-și mai putea achita ratele la bancă.

‘Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuinţe şi tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă.

Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viaţa mea şi atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament şi aşa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăşi mă sperie restricţiile astea, sunt blocat’, a spus solistul pentru Click!

Mihai Trăistariu a închiriat garsonierele pe timpul verii

Mihai Trăistariu credea că va da lovitura în afaceri cu cele șase garsoniere pe care le are în Constanța. În lipsa concertelor și a evenimentelor, interpretul s-a ocupat doar de închierea locuințelor în această vară. O noapte în garsoniera artistului a costat astă-vară între 150 şi 450 de lei

‘Sunt şase garsoniere de tip studio, apartamente mari, cu tot cu balcon au 43 de metri pătraţi. Sunt nişte garsoniere uriaşe. Eu am o şcoală de muzică în Constanţa, am o carieră de muzică şi mai am nişte garsoniere la Constanţa, pe care printr-un miracol am reuşit să le închiriez şi să produc nişte bani de care ţin cu dinţii să îmi ajungă până vara viitoare. Eu sunt unul dintre puţinii artişti care spune lucrurilor pe nume’, mai povestea el într-o emisiune tv.
citește și...