Mihai Petre, în lacrimi la ‘Românii au Talent’! Cui a acordat Golden Buzz VIDEO

21.03.2020, 16:01

Ediția de vineri, 20 martie, a emisiunii ‘Românii au Talent’ a fost una cu adevărat emoționantă. Mihai Petre, unul dintre cei patru jurați ai concursului, a plâns alături de o fetiță de 10 ani.

Mihai Petre, în lacrimi la ‘Românii au Talent’! Cui a acordat Golden Buzz

Sara Maria Ardeleanu a reușit să îl impresioneze atât de tare pe Mihai Petre cu prestația sa, încât acesta nu s-a mai abținut și a lăcrimat.

‘Am văzut o balerină care a dansat foarte frumos și am vrut și eu să vin la Românii au Talent. Am iesit acum 2 anai campioană mondială la dans contemporan, am luat medalia de aur. Muncesc în fiecare zi aproape șase ore. Mă întorc acasă la nouă seara. Nimeni nu-mi poate lua dansul’, a mărturisit fetița la testimoniale.

Emoționat de dansul micuței, Mihai Petre a apăsat butonul auriu: ‘Sara, tu ești un zece perfect”. Ești un zece perfect. A luat Golden buzz-ul. Simt o bucurie când apăs golden-buzz-ul. Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată’. 

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vă spunem noapte bună cu acest moment incredibil! Dansul Sarei l-a făcut pe Mihai Petre să apese butonul de golden buzz ?❤️

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent) pe

citește și...