Florin Călinescu, în lacrimi la ‘Românii au talent’! Juratul a oferit Golden Buzz unei concurente cu o poveste de viață tristă

14.03.2020, 00:06
Florin Călinescu, în lacrimi la 'Românii au talent'! Juratul a oferit Golden Buzz unei concurente cu o poveste de viață tristă
Florin Călinescu, în lacrimi la 'Românii au talent'! Juratul a oferit Golden Buzz unei concurente cu o poveste de viață tristă

Vineri seară, 13 martie, a avut loc o nouă ediție incendiară a sezonului 10 ‘Românii au talent’! Florin Călinescu a oferit Golden Buzz unei concurente cu o poveste de viață tristă.

Florin Călinescu, în lacrimi la ‘Românii au talent’!

Aura Marcu, originară din Bacău, este cea care a reușit să îl impresioneze pe unul dintre cei patru jurați până la lacrimi. Femeia de 35 de ani lucrează în prezent ca stewardesă de doi ani, dar este pasionată și de muzică.

Din nefericire, aceasta a avut de îndurat numeroase încercări înainte de a ajunge pe scena de la ‘Românii au talent’. A fost abandonată de unchiul și bunicul ei pe când avea doar două luni de viață, iar de atunci și-a petrecut viața numai prin orfelinate.

Aura Marcu a ridicat publicul în picioare și a transmis emoții tuturor celor care au ascultat-o. Femeia nici măcar nu se aștepta să primească patru de ‘DA’ din partea juraților, însă Florin Călinescu a fost cel care s-a ridicat de pe scaun și a apăsat butonul auriu.

Juratul de la ‘Românii au talent’ a fost atât de impresionat, încât a lăcrimat în timpul numărului Aurei Marcu. După ce i-a acordat Golden Buzz, actorul a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe tânără.

citește și...