Mihai Morar, despre propunerile de a participa la reality show-uri. ”Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni”

05.07.2022, 15:43
Mihai Morar, despre propunerile de a participa la reality show-uri. ”Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni”
Mihai Morarr, despre propunerile de a participa la reality show-uri

Mihai Morar, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre revenirea în televiziune, dar și despre prounerile pentru a participa la reality show-uri. ”Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta”, a comentat Mihai Morar.

Mihai Morar este un binecunoscut om de radio și televiziune. Acesta prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu Daniel Buzdugan. A mai prezentat emisiunea ”Răi da’ Buni” de las postul de televiziune Antena Stars. de ceva vreme, Mihai Morar a renunțat la televiziune.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua. Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de peste 15 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

Mihai Morar, despre propunerile de a participa la reality show-uri. ”E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine”

Mihai Morar a vorbit, pentru revista Viva, despre televiziune și despre propunerile pe care le-a primit de a participa la reality show-uri. Întrebat dacă a primit propuneri de a reveni pe micul ecran, ac esta a spus: ”Pentru proiecte speciale, pentru că eu nu sunt nici genul de vedetă tipică pentru reality show având un job zi de zi la radio, nu pot să plec”.


”Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul. Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o”, a declarat Mihai Morar.

 

citește și...