Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare la 10 zile după ce a divorțat de Noemi! Cu cine a fost surprins prezentatorul tv

01.12.2019, 14:33
Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare la 10 zile după ce a divorțat de Noemi! Cu cine a fost surprins prezentatorul tv
Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare la 10 zile după ce a divorțat de Noemi

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au divorțat în urmă cu aproximativ două săptămâni, după o relație de 15 ani. Deși toată lumea spera într-o împăcare, inclusiv mama prezentatorului tv, iată că n-a fost să fie așa.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri uluitoare la 10 zile după ce a divorțat de Noemi

‘Eu și Noemi încă vorbim, nu zilnic, dar ocazional. Că mai avem multe chestii împreună. Adică ea încă nu și-a luat toate lucrurile, plus că mai este și cățelul. Eu, de fiecare dată când plec din București, las cățelul la ea. Mi se pare normal să mai vorbim, că la noi nu a fost nici cu înșelat, nici cu bătăi. Așadar, avem o relație civilizată’, a declarat Mihai Mitoșeru pentru VIVA!.

De când este un bărbat liber, Mihai Mitoșeru se afișează prin oraș la brațul altor femei. El a fost surprins în compania Nicoletei Matea, fosta ‘casnică’ de la MasterChef.

‘Cu Nicoleta? Doamne ferește! Păi pe Nicoleta o știu de 20 de ani, e tardiv să mai avem vreo relație (râde). M-am întâlnit cu ea într-un club, este advărat, dar eu și gașca mea am plecat apoi în alt club, iar pe ea am lăsat-o acolo. În al doilea club recunosc că m-am văzut cu o fată. Deh, sunt burlac. Nu e vorba despre o relație acum… Oricum, le găsesc defecte tuturor fetelor. Nici eu nu știu cum e mai bine, să fiu singur, să fiu într-o relație. Am mulți prieteni care mă invidiază că mă pot vedea cu multe fete, dar eu am momente în care nu mă simt chiar atât de bine singur și mă gândesc că era mai bine să am o relație!’, a mai declarat Mitoșeru pentru VIVA!.

După ce a divorțat de Noemi, Mihai Mitoșeru a fost invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Prezentatorul tv nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, în fața camerelor de filmat.

‘Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive, pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie îmi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta!’, a dezvăluit Mitoșeru, la Kanal D.

citește și...