Mihai Mitoșeru, în lacrimi la tv! A divorțat de Noemi Dragomir și a răbufnit: ‘E greu să fii singur’

19.11.2019, 15:25
Mihai Mitoșeru, în lacrimi la tv! A divorțat de Noemi Dragomir și a răbufnit: 'E greu să fii singur'
Mihai Mitoșeru, în lacrimi la tv! A divorțat de Noemi Dragomir și a răbufnit: 'E greu să fii singur'

Mihai Mitoșeru trece prin cea mai dificilă perioadă din viața sa! Prezentatorul tv a divorțat, pe 18 octombrie, de Noemi Dragomir, după 13 ani de relație, dintre care 3 de mariaj.

Mihai Mitoșeru, în lacrimi la tv! A divorțat de Noemi Dragomir și a răbufnit: ‘E greu să fii singur’

Deși au încercat să își salveze căsnicia, Mihai și Noemi au ajuns, în cele din urmă, la despărțire. Înainte de a divorța, cei doi s-au întâlnit să discute despre relația lor și să ia o decizie fermă. Din păcate, inevitabilul s-a produs, iar pe 18 octombrie s-au despărțit legal.

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, marți, 18 noiembrie, Mihai Mitoșeru a răbufnit și a plâns în direct, când a vorbit despre fosta lui soție, Noemi.

Acesta a declarat că a greșit foarte mult în relația cu blondina și că îi pare rău.

‘Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.

Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință. Nu ne-am plictisit împreună. Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită!’, a declarat Mihai Mitoșeru, în platoul emisiunii ‘Teo Show’.

citește și...