Mihai Mitoșeru, despre ultima perioadă din viața lui Costin Mărculescu. ”Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât”

11.06.2020, 16:24
Mihai Mitoșeru, despre ultima perioadă din viața lui Costin Mărculescu. ”Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât”
Mihai Mitoșeru, despre ultima perioadă din viața lui Costin Mărculescu. ”Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât”

Mihai Miroșeru a făcut dezvăluiri despre actorul Costin Mărculescu, cu care a fost prieten. Acesta a vorbit despre comportamentul artistului din ultima vreme.

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că, în perioada izolării, Costin Mărculescu s-a distanțat de prietenii lor și devenise irascibil.

„Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie”, a declarat Mihai Mitoșeru la o emisiune de televiziune, citat de spynews.ro.

„Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie”, a mai spus acesta.

Sicriul a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”

Costin Mărculescu este omagiat de oamenii care au ajuns la ușa apartamentului său. Lângă preș, au fost depuse mai multe lumânări, iar drept decorațiune există un mic steguleț cu Tricolorul.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

 

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

S-a stabilit cauza morții

Legiștii au ajuns la concluzia că actorul Costin Mărculescu ar fi murit „acum două-patru zile”, având în vedere starea de putrefacție a cadavrului.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

citește și...