Fiul lui Kamara va fi din nou operat. ”Ne cam sperie un pic intervenția”

29.06.2020, 13:43
Fiul lui Kamara va fi din nou operat. ”Ne cam sperie un pic intervenția”
Fiul lui Kamara va fi din nou operat. ”Ne cam sperie un pic intervenția”

Cântărețul Kamara a făcut declarații despre următoarea operație la care va fi supus băiețelul său. Artistul a afirmat că el și fosta sa parteneră de viață sunt un pic speriați de noua intervenție chirurgicală pe car o va avea fiul său.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate.

„Este vorba despre o intervenție la clinica din Barcelona de o alungire de mușchi care e programată pentru data de 27 iulie”, a explicat Kamara, la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Kamara a explicat că atât el, cât și fosta sa soție, Oana, au făcut numeroase teste care sunt necesare la dosarul lui Leon.

„Chiar acum vreo trei-patru zile am primit actele și m-am văzut cu Oana ca să putem face dosarul, pentru că sunt niște teste de făcut înainte, bineînțeles și cele pentru COVID-19, cât și cele de sânge, iar apoi vom pleca până pe data de 26 cu o întoarcere pe data de 29 sau 30”, a detaliat cântărețul.

Operație în trei etape, fiecare costă câte 5.000 de euro

”Această operație se face în trei etape și fiecare intervenție e 5.000. Asta înseamnă că pentru cele 3 intervenții din Barcelona am adunat necesarul”, a spus Kamara.

Artistul a mărturisit că și el, și fosta sa partenerăî de viață sunt un pic speriați de intervenția la care va fi supus copilul lor.

„Ne cam sperie sincer un pic intervenția pe noi, cred că pe Leon mai puțin. El știe că fiecare operație e menită să-l ajute să meargă”, a încheiat el.

citește și...