Mihai Călin, declarații despre celebritate. ”Ajunsesem, la unele evenimente, să ieşim cu bodyguarzi după noi”

17.01.2021, 13:33
Mihai Călin, declarații despre celebritate. ”Ajunsesem, la unele evenimente, să ieşim cu bodyguarzi după noi”
Mihai Călin, declarații despre celebritate. ”Ajunsesem, la unele evenimente, să ieşim cu bodyguarzi după noi”

Actorul Mihai Călin a vorbit despre începuturile sale în televiziune și despre celebritate.

Mihai Călin a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani, la emisiunea „Știi și câștigi”. Acesta a afirmat că televiziunea l-a ajutat în cariera sa de actor. ”Fără îndoială că asta te ajută! Televiziunea te face mai cunoscut. Şi actorii din generațiile vechi, dacă stai să te gândeşti, erau cunoscuți prin ceea ce făcuseră în film şi, mai ales, televiziune. Sigur că, într-o emisiune TV sau într-un serial TV, te văd sute de mii sau milioane de oameni. Evident că asta te face cunoscut şi te ajută în carieră, mai departe”, a declarat Mihai Călin într-un interviu pentru revista Viva.

Întrebat dacă au existat momente când s-a lăsat ”furat de celebritate”, actorul a răspuns: ”Nu sunt extrem de modest, e puțin cam mult, dar da, ştiu că am o doză destul de mare de orgoliu, pe care încerc să mi-o atenuez, să pun un domol acolo, dar au fost momente foarte amuzante, la început. Aici aş puncta momentele în care ajunsesem, la unele evenimente, să ieşim cu bodyguarzi după noi, cam aşa era la începuturi, când nu prea erau obişnuiți oamenii cu „vedetele. Dar mi s-a părut puțin funny şi atât, mi-am dat două palme şi mi-am spus: „Da, e amuzant, dar hai să ne revenim!””.

Mihai Călin joacă în serialul ”Adela”


Mihai Călin joacă în prezent în serialul ”Adela”, de la postul de televiziune Antena 1.

„În noul proiect Adela am rolul lui Paul Andronic, un patron media de televiziune şi alte mijloace mass-media. Paul este un tip familist, căruia îi place să locuiască într-o casă mare, înconjurat de întreaga familie. La un moment dat, vestea că are un copil de care nu ştia îi dă peste cap întreaga existenţă, dar şi pe cea a familiei lui!”, mărturiseşte Mihai Călin despre personajul său.

Actorul s-a bucurat foarte tare de revenirea pe platoul de filmare: „Am nişte colegi foarte tineri şi foarte entuziaşti, foarte frumoşi, deştepţi şi talentaţi, alături de care am lucrat mult la pregătirea acestui proiect, aşa cum îi place producătoarei noastre, Ruxandra Ion, dar şi mie. Un pic cam ca la teatru, adică am avut 3-4 săptămâni de pregătire, de repetiţii, ceea ce e foarte important, pentru că ne uşurează mult munca în creionarea personajelor. Mai mult de atât, sunt foarte fericit că încep acest proiect acum, zilele astea. Vin după 6 luni în care nu am jucat deloc, abia în ultima lună am avut 5 spectacole de teatru. Ne-a lipsit mult, a fost o perioadă foarte grea, pentru toată lumea!”.

citește și...