Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată despre Mădălina Ghenea. ”I-am zis că sunt ocupat”

20.02.2022, 14:24

 Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire neașteptată despre Mădălina Ghenea. Actorul a povestit că urma să se întâlnească cu celebra actriță și a refuzat-o. ”Mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”. Cum s-a petrecut totul.

În emisiunea „iRoast” din data de 19 februarie 2022, Mihai Bendeac a dezvăluit că a avut o legătură cu celebrul model de talie internațională Mădălina Ghenea.

Totul a pornit de la o discuție în care Rodica Popescu Bitănescu a povestit că solistul Yves Montand a curtat-o în tinerețe.

Rodica Popescu Bitănescu, curtată de Yves Montand

“A fost o chestie când eram eu studentă. A venit la clasă la noi unu din Franța, eram copil. Habar n-aveam. El, om în toată firea, mi se pare un om bătrân mie. Și din toată clasa m-a luat pe mine pe culoar și a început să mă înghesuie într-un perete (…) și a început să îmi spună să plec la Paris cu el”, i-a povestit Rodica Deliei.

Mihai Bendeac a folosit povestea actriței Rodica Popescu Bitănescu pentru a relata o întâmplare asemănătoare. Actorul a spus că Yves Montand a fost în tinerețe cu Marilyn Monroe și în același timp voia să fie și cu Rodica Popescu Bitănescu. Artistul nu s-a oprit și a continuat să compare povestea Rodicăi cu povestea sa. Mihai Bendeac a dezvăluit că era pe punctul de a avea o întâlnire cu Mădălina Ghenea.

 Mihai Bendeac, dezvăluire neașteptată despre Mădălina Ghenea 

“Băi, e ceva! E ca povestea cu mine și Mădălina Ghenea cumva. La un moment dat trebuia să ne întâlnim și i-am zis că sunt ocupat sâmbătă, că mi s-a părut mie așa că cea mai șmecheră poveste cu putință asta ar fi”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac nu se află într-o relație. Actorul nu a vorbit despre o femeie din viața lui și nici nu a fost surprins în ipostaze care să lase de înțeles că este implicat într-un angajament amoros.

În ceea ce o privește pe Mădălina Ghenea, situația este asemănătoare. Vedeta nu s-a afișat cu vreun partener după despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale Charlotte.

„Sunt singură de un an de zile. Mă ocup de fiica mea și mi-e foarte bine așa”, a mărturisit Mădălina Ghenea într-o postare făcută pe IG Story.

citește și...