Ce spune Cleopatra Stratan despre nuntă. ”Abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”

16.11.2020, 12:00
Ce spune Cleopatra Stratan despre nuntă. ”Abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”
Ce spune Cleopatra Stratan despre nuntă. ”Abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”

Cântăreața Cleopatra Stratan a mărturisit că s-a văzut dintotdeauna o mireasă tânără.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Artista a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, în care a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Edward Sanda, m,ărturisind că abia așteaptă să-l vadă pe acesta în costum și pe ea în rochie albă de mireasă. ”Când eram mică, voiam o rochie spectaculoasă și o nuntă ca în povesti… Acum aș minimaliza totul la ceva mult mai restrâns și mai intim… Relația nu constă în nuntă. Dar abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”, a declarat Cleopatra Stratan.

Artista a dezvăluit, însă, că deocamdată nu a fost stabilit nimic în legătură cu nunta. ”Nu am stabilit nimic în legătură cu căsătoria și nunta. Nu ne grăbim”, a spus ea.

Ce a simțit Cleopatra Stratan când l-a văzut prima dată pe Edward Sanda

Cleopatra Stratan a afirmat că a știut încă de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Artista a mai explicat și cum a fost momentul în care ea și iubitul ei și-au spus primul ”Te iubesc”.

”Din prima clipă în care l-am văzut, am știut acest lucru, chiar dacă nu ne cunoșteam. Doar faptul că mă îndrăgostisem și că îmi doream foarte mult să fim împreună, îmi dădea încredere că alaturi de el voi fi cu adevărat fericită… Este un lucru pe care l-am simțit deodată de la început. Am spus amândoi în același timp “Te iubesc” pentru că amândoi am simțit asta”, a mai povestit Cleopatra Stratan pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...