Mihai Albu se pregătește de căsătorie? ‘Nu este exclus să ajung la altar. Vor exista două domnițe Albu’

07.08.2021, 12:23
Mihai Albu se pregătește de căsătorie? 'Nu este exclus să ajung la altar. Vor exista două domnițe Albu'
Mihai Albu se pregătește de căsătorie? 'Nu este exclus să ajung la altar. Vor exista două domnițe Albu'

În urmă cu nouă ani, Mihai Albu divorța cu scandal de mama fiicei lui, Iulia Albu. Recent, designerul de încălțăminte a recunoscut că este implicat într-o relație amoroasă și nu exclude posibilitatea să se recăsătorească din nou. 

Mihai Albu a mărturisit că viitoarea lui soție va purta tot numele Albu, chiar dacă acest lucru o va nemulțumi pe fosta parteneră.

Mihai Albu se pregătește de căsătorie?

“Am avut câteva relații, după divorț, unele nu au mers, eu am și obligații, am o fiică, o mamă de care trebuie să am grijă, sunt ocupat cu atelierul de încălțăminte, nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine. Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două.

Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume’, a declarat Mihai Albu pentru Impact.ro.

Iulia Albu, tot adevărul despre divorț

Iulia Albu a făcut dezvăluiri legate de divorțul de designerul de încălțăminte Mihai Albu. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de Mihai Albu.

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2013. Aceasta a spus că a fost dorința fostului ei partener să se separe. ”Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a spus Iulia Albu, potrivit click.ro.

citește și...