VIDEO / Mihaela Runceanu, o moarte cutremurătoare. Elevii și prietenii ei au avut parte de dispariții la fel de dramatice

15.06.2020, 12:49
VIDEO / Mihaela Runceanu, o moarte cutremurătoare. Elevii și prietenii ei au avut parte de dispariții la fel de dramatice
Mihaela Runceanu, o moarte cutremurătoare. Elevii și prietenii ei au avut parte de dispariții la fel de dramatice

Mihaela Runceanu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, ar fi împlinit 65 de ani anul acesta. Din păcate, cântăreața a avut parte de o moarte cumplită.

Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani în data de 1 noiembrie 1989, când a fost ucisă de un bărbat, Daniel Cosmin Ştefănescu, pe care îl găzduise în propriul apartament din Dristor. Anul acesta, pe patru mai, s-au împlinit 65 de ani de la nașterea celebrei artiste.

Daniel Cosmin Ştefănescu a ucis-o prin strangulare pe Mihaela Runceanu, în timp ce aceasta dormea. Scopul crimei a fost jaful. Daniel Cosmin Ştefănescu a primit o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, fiind eliberat în anul 2004. Ulterior a mai fost la închisoare pentru 16 luni, iar după ce a fost eliberat a plecat în Anglia, unde s-a și stabilit și unde s-a angajat la un depozit.

”Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România”, spunea el, potrivit click.ro.

Și doi dintre elevii ei celebri au sfârșit tragic

Doi dintre foștii elevi ai Mihaelei Runceanu la Școala de Muzică au sfârșit tragic. Este vorba despre regretata Mădălina Manole și despre Mircea Dumitrescu, fostul soț al binecunoscutei artiste Mircea Dumitrescu.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 ilie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic.

Mircea Dumitrescu, fostul soț al Silviei Dumitrescu, s-a sinucis tot în anul 2010. Acesta și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 50 de ani, în propriul apartament, otrăvindu-se cu antigel. A fost găsit fără suflare, de ultima lui soție.

Și prietenul Mihaelei Runceanu a fost ucis

Ioan Luchian Mihalea, fost compozitor și creator al faimosului grup ”Song”, a fost prieten cu legendara Mihaela Runceanu. Și aceasta a sfârșit în mod tragic. a Ioan Luchian Mihalea fost ucis în apartamentul său din Drumul Taberei, de doi bărbați, pe 29 noiembrie 1993, la vâsta de42 de ani. Ucigașii sunt Nelu Gavrilă și Ionel Păun, care au fost condamnați pe viață.

citește și...