Mihaela Rădulescu recunoaște. ”Asta a fost partea cea mai grea”

16.05.2020, 14:47
Mihaela Rădulescu recunoaște. ”Asta a fost partea cea mai grea”

Mihaela Rădulescu și-a petrecut ultimele două luni departe de fiul său, Ayan, și de iubitul ei, Felix Baumgartner, ambii prinși de pandemia de coronavirus în alte țări.

Deși a comunicat permanent cu cei doi, Mihaela Rădulescu a recunoscut că i-a fost greu să stea departe de fiul său și de iubitul ei.

„Asta a fost partea cea mai grea – copilul blocat într-o țară, eu în alta, Felix în alta… O nefericită… nepotrivire, care ne-a chinuit pe toți cei implicați, de dor. Așa s-a întâmplat. Unele țări și-au închis granițele și au oprit zborurile înaintea altora. Pur și simplu, nu s-a putut altfel și e prea mult de explicat. Copilul meu e bine, asta e cel mai important. O să ne revedem curând, fizic. Altfel, ne-am văzut zilnic, am făcut sport împreună, am povestit de toate și ne-am ținut bine moralul, reciproc”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

Mihaela Rădulescu, alături de fiul ei, Ayan

 

Mihaela Rădulescu, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner

Vedeta de televiziune a vorbit și despre perioada de izolare din Franța.

„Am norocul să stau de 13 ani la malul mării. Firesc, mi-e dor de un munte. Nu știu de ce, dar nu mă gândesc la nicio vacanță, după atâta izolare. În Franța a fost lockdown total două luni și jumătate. N-am ieșit absolut nicăieri. E foarte diferit ce a fost aici și ce e în România”, a spus ea.

Întrebată ce nu-i lipsește de la viața de dinainte de pandemeia de coronavirus, Mihaela Rădulescu a explicat:

”Alergătura după tâmpenii, senzația că n-am timp de nimic. Acum încep să dau o altă valoare timpului, nimicurilor care se împuținează și devin importante…”.

 

 

citește și...