Ipostaza în care s-au fotografiat Mihaela Rădulescu și iubitul ei. “Nu e glumă”

04.02.2020, 13:17
Ipostaza în care s-au fotografiat Mihaela Rădulescu și iubitul ei. Nu e glumă
Ipostaza în care s-au fotografiat Mihaela Rădulescu și amorezul ei. "Nu e glumă"

Mihaela Rădulescu și iubitul ei, sportivul austriac Felix Baumgartner, au luat măsuri împotriva epidemiei de coronavirus.

Pe contul său de Instagram, cea supranumită diva de la Monaco a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. În imaginea respectivă, cei doi apar cu măști de culoare neagră pe față, pentru a se proteja de infectarea cu coronavirus.

“Poate că arată ciudat…sau ciudat…dar se simte..normal, când te uiţi în jur, în fiecare aeroport mergem. Nu e glumă, e o simplă măsură de precauţie. #better #safe…Vom zâmbi mâine, în stil francez :)”, este mesajul transmis de Mihaela Rădulescu în mediul online.


Cel puțin 361 de persoane au murit în urma noului coronavirus, iar peste 17.000 au fost infectate în întreaga lume, majoritatea în China. Și în alte 27 de țări s-au înregistrat cazuri.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

FOTO: Instagram

citește și...