Mihaela Rădulescu a spus tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner! De ce nu se mai afișează împreună

01.12.2020, 15:34
Mihaela Rădulescu a spus tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner! De ce nu se mai afișează împreună
Mihaela Rădulescu a spus tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner! De ce nu se mai afișează împreună

Mihaela Rădulescu și austriacul sportiv Felix Baumgartner formează un cuplu de șase ani, însă a trecut ceva timp de când cei doi nu s-au mai afișat împreună pe rețelele de socializare. 

În ciuda zvonurilor că nu ar mai fi împreună, Mihaela Rădulescu a ținut să facă unele precizări în acest sens.

Într-un interviu pentru VIVA!, Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre povestea de iubire cu Felix. Vedeta de la PRO TV a povestit care fost au impedimentele cu care s-au confruntat ea și Felix de-a lungul timpului.

Cum a evoluat relația Mihaelei Rădulescu cu Felix

‘De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva’, a declarat Mihaela, pentru VIVA!

Deși se iubesc foarte mult și au o relație sudată, Mihaela Rădulescu a recunoscut că pandemia de coronavirus i-a afectat relația cu austriacul. Cei doi nu au mai putut să se vadă atât de des pe cât și-ar fi dorit.

‘În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată’, a mai adăugat Mihaela.

Mihaela Rădulescu este prezentatoarea emisiunii ‘Ferma’

În ultimele luni, vedeta a fost prinsă cu filmările pentru emisiunea ‘Ferma’, de la PRO TV.

Mănânc tot ce-mi place, am doar grijă la cantități. Nu gândesc în calorii, ci în plăceri care-mi dau o stare bună. Fac sport zilnic și nu mă chinui cu diete, ci mă delectez cu ce știu că mă face fericită. Nu renunț la joie de vivre nici în pădure.

Anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli. M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti, iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare’, a declarat gazda show-ului Ferma, pentru VIVA!

citește și...