FOTO. Imagini uitate cu Mihaela Rădulescu! În ce fel arăta înainte de numeroasele operații estetice

17.11.2020, 15:44

În vara acestui an, Mihaela Rădulescu a împlinit 51 de ani, dar arată mai bine ca-n tinerețe! 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din țara noastră. Ea s-a făcut remarcată prin numeroasele emisiuni pe care le-a prezentat în ultimii 20 de ani, dar și prin relațiile amoroase cu diverși bărbați celebri din showbiz.

Prima dată când a apărut la tv a fost în 1994, la postul de televiziune Tele 7abc. La vremea respectivă, Mihaela Rădulescu era 100% naturală. Vedeta nu avea silicoane și nici nu trecuse pragul medicului estecian, iar aparițiile ei erau total ‘neretușate’.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le-ar vrea uitate

Anii au trecut, iar Mihaela Rădulescu a făcut eforturi uriașe pentru a-și schimba înfățișarea. Dacă e să comparăm pozele cu ea de acum și de la debutul în televiziune, schimbările sunt destul de evidente.

De-a lungul timpului, diva de la Monaco și-a făcut mai multe intervenții estetice, însă ea a mărturisit că are doar o operație de mărire a sânilor. Prima intervenție pe care și-a făcut-o a fost la sfârșitul anilor ’90.

De altfel, într-un moment de răbufnire, Mihaela Rădulescu dezvăluia de ce și-a pus silicoane.

‘De ce mi-am pus implanturi? Pentru că am putut, ceea ce vă doresc şi vouă dar, mai ales, pentru că am avut întotdeauna un complex legat de sânii mei, frumoşi, dar un pic prea mici faţă de umerii laţi şi alura mea sportivă.

E o alegere personală, pe care mi-am asumat-o dintotdeauna şi pentru care-i mulţumesc mereu doctorului Stan, un maestru al chirurgiei estetice, care a pus nişte mii de sâni prin ţara asta, de la vedete, la persoane necunoscute’, spunea aceasta în urmă cu ceva timp.

Mihaela Rădulescu, transformată total după operațiile estetice

În realitate, însă, Mihaela Rădulescu ar fi apelat la esteticieni și pentru a-și modifica buzele, nasul și pomeții, dar și pentru a-și menține prospețimea tenului. Ce-i drept, s-a tranformat atât de mult, încât pozele cu ea din tinerețe sunt doar o amintire ‘neplăcută’.

Mihaela Rădulescu și-a dorit și un trup perfect, iar exercițiile fizice au dat roade în cazul ei. Vedeta a dezvăluit că este adepta unui stil de viață sănătos și că cel mai bine se relaxează făcând sport.

‘Nu merg la sală, fac exerciții pe balcon sau în casă, pe covor. Încă reușesc să-mi păstrez silueta, corpul răspunde la diete și la sport, am mare noroc’, mai spunea ea.

Prezentatoarea tv are un fiu, Ayan, în vârstă de 16 ani, din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Din 2008 locuiește la Monaco și a fost căsătorită de trei ori. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner.

Imagini senzaționale cu Mihaela Rădulescu de la începutul carierei sale până în prezent găsiți în GALERIA FOTO de mai sus.

citește și...