Mihaela Prigoană, dezvăluiri despre familia soțului ei, Silviu Prigoană. Partenera de viață a omului de afaceri a dat detalii

02.01.2021, 11:28
Mihaela Prigoană, dezvăluiri despre  familia soțului ei, Silviu Prigoană. Partenera de viață a omului de afaceri a dat detalii
Cum se înțelege Mihaela Prigoană cu familia soțului ei, Silviu Prigoană. Partenera de viață a omului de afaceri a dat detalii

Mihaela Prigoană, actuala soție a omului de afaceri Silviu Prigoană, a făcut dezvăluiri. Aceasta a mărturisit cum se înțelege cu familia partenerului ei de viață.

Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Cei doi se înțeleg foarte bine. Partenera de viață a omului de afaceri a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru postul de televizioune Antena Stars, cum se înțelege cu familia acestuia.

Mihaela Prigoană a vorbit despre tatăl lui Silviu Prigoană. „Bunicul nostru e foarte bine, sănătos, ne amuză în fiecare zi cu povești de ale lui. Ne poartă la toți de grijă, e un bunic special. Primii ani a fost puțin așa… până s-a acomodat, a rămas fără soție, nu a fost simplu dar acum e fericit cu noi, e ca și un copil, se bucură de orice. Ieșim împreună la plimbare, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată”, a declarat Mihaela Prigoană, citată de spynews.ro.

Cum s-a înțeleg Mihaela Prigoană cu mama afaceristului

„Cred că Silviu seamănă mai mult cu mama, dar are și foarte mult de la tatăl lui. Tatăl lui e un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile, Silviu e mai vulcanic. Cu soacra mea m-am împrietenit repede”, a mai spus actuala parteneră de viață a lui Silviu Prigoană.

Mihaela Prigoană a dezvăluit și ce i-a spus soacra ei la începutul relației cu Silviu Prigoană.

„Când am venit în 2015 la București, acasă la Silviu, ea era acolo cu soțul ei și făcea niște controale medicale și când m-a văzut am stat și am povestit și mi-a zis un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, că: „Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine”. Mi-a zis că i-ar plăcea foarte mult să rămân aici. A fost o femeie foarte minunată”, a detaliat aceasta.

Ce a declarat Silviu Prigoană despre Adriana Bahmuțeanu, fosta sa soție

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Omul de afaceri a oferit, la o emisiune de la Kanal D,  detalii nebănuite din perioada în care a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu.

“Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie in parte, care e aceeasi! Deci nu exista sa iubesti pe cineva mai mult si pe cineva sa iubesti mai putin! Cand iubesti, iubesti! Si cand nu iubesti, nu iubesti! Punct! Cel putin asa vad eu lucrurile! Nu exista o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poti pe unul sa-l iubesti mai mult si pe altul mai putin! Adica la unul sa-i dai rinichiul si la unul sa nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toti patru rinichiul si acelasi lucru se intampla si in iubire, din punctul meu de vedere! Daca altii au alte criterii, e problema lor!”, a declarat acesta.

”In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!”, a încheiat Silviu Prigoană.

citește și...