Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat: „Este un capitol încheiat”! Ce se va întâmpla cu copiii lor

05.10.2022, 15:53
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat: „Este un capitol încheiat”! Ce se va întâmpla cu copiii lor
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat: „Este un capitol încheiat”! Ce se va întâmpla cu copiii lor

Mihaela Cernea, solista trupei Class, și tatăl copiilor ei, pictorul Costin Craioveanu, au divorțat. Cei doi au fost căsătoriți timp de 18 ani și au împreună doi copii, Leon, de 16 ani, și Leia, de 13 ani. Artista a confirmat că s-a separat legal de cel care i-a stat aproape 20 de ani. Iată primele declarații! 

S-a rupt lanțul de iubire între Mihaela Cernea și Costin Craioveanu! Cei doi soți au semnat actele de divorț, la mai bine de șase luni de când interpreta a anunțat că a depus actele la Judecătoria Sectorului 5 din București. Conform Fanatik, ambii au confirmat că au divorțat, însă au preferat să nu comenteze prea mult pe acest subiect.

„E adevărat. Dar nu comentez nimic”, a declarat Mihaela Cernea, pentru sursa citată mai sus.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat

După ce a divorțat de cântăreață, pictorul Costin Craioveanu a făcut și el primele declarații. Bărbatul a mărturisit că mariajul cu mama copiilor ei este un capitol încheiat. Cât despre ceea ce îi privește pe copiii lor,

A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e. Custodie comună, ne ocupăm ambii de copii”, a spus, în premieră, Costin Craioveanu.

Solista îl acuza de violență

Să reamintim faptul că artista ceruse și un ordin de restricție împotriva fostului partener, Costin Craioveanu, în luna ianuarie a acestui an. Se pare că vocalista trupei Class ar fi fost agresată de Costin Craioveanu. În schimb, pictorul a negat vehement că ar fi fost violent și nu voia să divorțeze de solistă.

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar.

Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul Dragoș-Cristian Lica, pentru Click!

citește și...