Mihaela Cernea de la trupa Class, despre pandemie. ”E ca un experiment pe oameni toată faza asta”

07.11.2021, 14:54
Mihaela Cernea de la trupa Class, despre pandemie. ”E ca un experiment pe oameni toată faza asta”
Mihaela Cernea de la trupa Class, despre pandemie. ”E ca un experiment pe oameni toată faza asta”

Cântăreața Mihaela Cernea, în vârstă de 44 de ani, a făcut declarații legate de pandemia de coronavirus. ”E ca un experiment pe oameni toată faza asta”, a declarat artista cunoscută publicului larg grație trupei Class, în care este solistă. Vedeta a explicat, într-un interviu, și ce activități are în prezent.

Mihaela Cernea este cunoscută publicului larg ca solista trupei Class, alături de care s-a bucurat de mare succes. În plan personal, Mihaela Cernea este mama a doi copii, Leia și Leon.

Artista a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, unde, printre altele, a comentat și despre pandemia de coronavirus.

Mihaela Cernea de la trupa Class, despre pandemie. ”Cel mai mult mă sperie toată vrajba asta dintre oameni”

Mihaela Cernea a afirmat că este deranjată de restricții și că o sperie vrajba dintre oameni.

”Pe mine mă enervează toate restricţiile astea, parcă suntem ca o turmă de oi: “Hai, intraţi în staul, ieşiţi din staul!”. Iar cel mai mult mă sperie toată vrajba asta dintre oameni. Situaţia asta scoate la suprafaţă nişte chestii foarte ciudate din noi. Să ajungă să spună un jurnalist că este mai bine aşa, că se face selecţia naturală, este odios. Se întâmplă nişte chestii revoltătoare. Începi să înţelegi toate războaiele şi toate atrocităţile din trecut. E ca un experiment pe oameni toată faza asta”, a declarat artista.

Ce spune Mihaela Cernea despre activitățile sale

Mihaela Cernea a explicat că încă continuă să cânte alături de trupa Class: ”Da, n-am pus-o niciodată în cui. Chiar mă deranjează termenul de “fosta trupă”. Dacă nu scoţi album după album şi hit după hit, asta nu înseamnă că eşti fost. Dacă mâine trebuie să cântăm undeva, ne prezentăm cu totul pus la punct. Muzica nu este o chestie din care să ieşi vreodată la pensie. E un microb care nu se duce niciodată”.

Mihaela Cernea predă și lecții de canto: ”Eu, în ultimii zece ani, am început activitatea la studio, la Class Music Studio, unde făceam înregistrări. Apoi, treaba asta cu cursurile de canto a venit foarte firesc. Eu nu mi-am făcut reclamă pe chestia asta cu şcoala de muzică, dar a început să se ducă vorba din om în om, iar acum am peste 30 de elevi care vin în fiecare săptămână. Sunt elevi de toate vârstele… Şcoala de muzică a venit foarte natural pentru mine. Simţeam că am atâtea informaţii strânse în mine după atâţia ani de muzică, încât voiam să dau mai departe. În ultimul timp, am început să fiu invitată şi la workshopuri, să vorbesc despre canto, şi de-atunci a început să se afle mai mult despre mine. M-au sunat apoi de la o şcoală europeană din Berceni că vor neapărat să ajung, măcar o dată pe săptămână, să fac educaţie muzicală cu copiii mari”.

 

 

citește și...