Mihaela Borcea radiază alături de iubit! Este mai fericită ca niciodată!

10.05.2021, 13:14
Mihaela Borcea radiază alături de iubit! Este mai fericită ca niciodată!
Mihaela Borcea radiază alături de iubit! Este mai fericită ca niciodată!

Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea,  radiază alături de iubitul său, Sorin Rap.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea s-a însurat cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel. În prezent, Mihaela Borcea formează un cuplu cu Sorin Rap. Despre povestea de dragoste dintre cei doi s-a aflat la începutul anului 2018.

Mihaela Borcea este mai fericită ca niciodată alături de actualul său iubit, cei doi înțelegându-se de minune și simțindu-se perfect unul în compania celuilalt. Zilele acestea, Mihaela Borcea s-a fotografiat alături de actualul său partener la mare, la hotelul pe care îl deține în stațiunea Olimp.

Ce spune Cristi Borcea despre partenerele sale de viață

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Kanal D, omul de afaceri Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Valentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea.

„Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...