Michael Douglas este într-o formă fizică de invidiat. Cum s-a fotografiat artistul la 77 de ani

04.02.2022, 14:19

Michael Douglas are un fizic de milioane la 77 de ani. Actorul se mândrește cu un corp tonifiat. Fanii s-au declarat încântati, iar fotografia a adunat mii de like-uri, după ce a fost publicată. Celebrul actor se relaxează alături de Catherine Zeta-Jones, într-o vacanta în Caraibe. 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cu toată că între cei doi există o diferență uriașă de vârstă, partenerii sunt mai fericiți ca oricând.

Copiii lui Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au fost miercuri în centrul atenției, când Michael a împărtășit o poză rară a celor trei împreună.

Michael Douglas, apariție de senzație

Miercuri, starul din filmul Basic Instinct, în vârstă de 77 de ani, a distribuit pe Instagram o fotografie pitorească în care apar cei doi copii ai săi, fiul Dylan Michael, în vârstă de 21 de ani, și fiica Carys Zeta, în vârstă de 18 ani, în timp ce se aflau în vacanță pe insula Dominica din Caraibe.

Fotografia, făcută de Zeta-Jones, îi surprinde pe Douglas și copiii săi în apa puțin adâncă în timp ce pozează în fața unei cascade uimitoare în fundal. Actorul din filmul Basic Instinct s-a îmbrăcat într-un tricou gri și pantaloni scurți de culoarea vinului, în timp ce Carys a purtat o pereche de pantaloni scurți de alergare și un tricou verde.

 

Catherine Zeta-Jones, despre România

Cunoscuta actriță Catherine Zeta-Jones s-a aflat la București anul trecut pentru a filma „Wednesday”, un serial-continuare al „Familiei Addams”.

Serialul este sub regia lui Tim Burton, iar Catherine Zeta-Jones joacă rolul Morticiei. Actorul român George Burcea face parte, de asemenea, din distribuție și joacă rolul lui Lurch.

„Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a transmis Catherine Zeta-Jones într-un video publicat pe contul ei de Facebook.

citește și...