Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta ‘Neatza’. Nu era deloc încântat

02.07.2021, 13:09
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'. Nu era deloc încântat
Meseria pe care a avut-o Dani Oțil înainte de a prezenta 'Neatza'

În cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, de vineri dimineață (2 iulie), Dani Oțil a povestit ce job a avut înainte de a lucra în televiziune. 

Prezentatorul tv a spus că în urmă cu mulți ani a activat în domeniul IT și a dezvăluit câteva amănunte neștiute de nimeni până acum. Dani Oțil curăța tastaturile de la calculatoarele colegelor sale și rămânea uimit de fiecare dată ce găsea.

Dani Oțil a lucrat în domeniul IT

”Și acum se practică mâncatul pe tastatură la birou. Am fost si IT -ist cand eram mai tanar, Doamne, ce gaseam pe tastaturi. Doamne, ce găseam acolo. Era incredibil! Gaseam scame, agrafe de birou, asa era pe vremea aia, par, cartofi prajiti. Si le faceam cate un martisor fetelor, și anume, cate o punguta cu tot ce continea tastaturile respective”, a spus Dani Oțil, în direct, la tv.

Dani Oțil va deveni tătic în septembrie

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit. Gabriela Prisăcariu va naște un băiețel în luna septembrie.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… hai că am glumit… nu pentru voi… Ci pentru noi… O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe pagina lui de Instagram.

citește și...