Mesajul transmis de Mădălin Ionescu. ”Ducem vieți robotice, lipsite de conținut, trăind de la un salariu la altul”

15.02.2021, 10:39
Mesajul transmis de Mădălin Ionescu. ”Ducem vieți robotice, lipsite de conținut, trăind de la un salariu la altul”
Mesajul transmis de Mădălin Ionescu. ”Ducem vieți robotice, lipsite de conținut, trăind de la un salariu la altul”

Mădălin Ionescu a transmis în mediul online un mesaj în care vorbește despre ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi cu multe persoane.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este de părere că oamenii au ajuns să ducă vieți robotice, în care momentele pozitive sunt din ce în ce mai puține.

”Petrecem cea mai mare parte din timp afundați in tot felul de automatisme. Ducem vieți robotice, lipsite de conținut, trăind de la un salariu la altul in speranța că un eveniment magic, cineva sau ceva miraculos ne-ar putea trezi dintr-o existență banală, gri, cu prea putine momente pozitive care sa merite un loc in memoria noastră. Din disperare, cumva, încercam sa umplem golurile din viețile noastre cu lucruri, o grămadă de lucruri. Miliarde de oameni plătesc mai mult decât câștigă pe acestea, creîndu-si noi dificultăți și dependențe toxice. Ne trebuie un plus de curaj … Trebuie să ne propunem să trăim mult mai intens, să investim mai mult in noi înșine, sa fim mai determinați, mai focusati pe detaliile esențiale și nu pe cantitate. “La vida es un sueno” ( “Viața e un vis !”) își numea Mircea Eliade unul din eseurile sale, o invitație către curajul de a fi noi înșine, chiar cu riscul de a intra in conflict cu falsele norme sociale ! Curaj!”, a notat Mădălin Ionescu în mediul online.

Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje

Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje diferite. Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

„Cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu.În realitate, acel cuplu nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme”, declara actuala soție a lui Mădălin Ionescu.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, spunea Cristina Șișcanu într-un interviu.

citește și...