Mesajul transmis de iubita lui Culiță Sterp, după ce artistul a fost reținut pentru că a condus beat şi a fugit de la locul accidentului

18.11.2022, 09:40
Mesajul transmis de iubita lui Culiță Sterp, după ce artistul a fost reținut pentru că a condus beat şi a fugit de la locul accidentului
Mesajul transmis de iubita lui Culiță Sterp, după ce artistul a fost reținut pentru că a condus beat şi a fugit de la locul accidentului

Clipe dificile pentru manelistul Culiță Sterp! Artistul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca. El conducea băut și a fugit la locul incidentului, înainte de a venit poliția. În prezent, el se află în arestul poliției județene și i s-a întocmit dosar penal. 

În noaptea de miercuri spre joi, Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident rutier. Solistul conducea sub influența băuturilor alcoolice, când a lovit un alt autoturism. În urma impactului, celălalt șofer a fost rănit și a fost transportat la spital.

La scurt timp după accident, Culiţă Sterp ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare. Între timp, el a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Culiță Sterp a fost reținut după ce a condus beat

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au transmis oamenii legii.

După ce Culiță Sterp a fost reținut, iubita lui, Daniela Iliescu, a avut o primă reacție. Tânăra a scris un mesaj pe contul de Instagram.

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta, pe rețelele de socializare.

Artistul a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca

Solistul a fost testat cu aparatul etilotest și avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

citește și...