Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier în Cluj. Consumase alcool și a fugit de la locul faptei. FOTO

17.11.2022, 16:49
Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier în Cluj. Consumase alcool și a fugit de la locul faptei. FOTO
Culiță Sterp s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier în Cluj

Culiță Sterp, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere, s-a ales cu dosar penal, după ce a provocat un accident rutier, noaptea trecută, și a plecat de la locul faptei. Incidentul s-a produs pe o stradă din Cluj-Napoca. Solistul nu era singur în mașină, și alături de o femeie. 

Culiță Sterp a provocat un accident în noaptea de miercuri spre joi în Cluj-Napoca, după ce a condus sub influența alcoolului. Cântărețul de muzică de petrecere se afla la volanului bolidului său de lux când a lovit o altă mașină.

Șoferul celuilalt autoturism a ajuns la spital cu răni ușoare, în vreme ce Culiță Sterp a părăsit locul accidentului. Ulterior, el a fost oprit de polițiștii rutieri.

Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Solistul a fost testat cu aparatul etilotest și avea o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

FOTO: ISU Cluj

Artistul conducea sub influența băuturilor alcoolice

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Aparatul de etilotest a indicat concentrație de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat”, au mai transmis oamenii legii.

La nici o zi de la incident, au apărut și primele filmări de la locul accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp. În imagini se poate vedea cum artistul trece pe roșu, moment în care mașina marca Logan se lovește puternic cu partea frontal de mașina solistului. Din fericire, Culiță Sterp nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...