Mesajul tranșant al lui Alex Velea după ce Zanni a câștigat Survivor România! Ce a transmis solistul

12.07.2021, 09:52
Mesajul tranșant al lui Alex Velea după ce Zanni a câștigat Survivor România! Ce a transmis solistul
Mesajul tranșant al lui Alex Velea după ce Zanni a câștigat Survivor România!

Zanni este câștigătorul Survivor România 2021. Concurentul din echipa Faimoșilor a reușit să iasă învingător și a câștigat suma de 50.000 de euro.

În timpul competiției de la Kanal D, Zanni a fost susținut de Alex Velea. Solistul l-a votat în fiecare săptămână și a făcut câteva declarații tranșante după ce tânărul a câștigat Survivor România 2021.

Alex Velea l-a susținut pe Zanni

Pe rețelele de socializare, Alex Velea a scris un mesaj care a ridicat câteva semne de întrebare când a vorbit de Zanni.

„Este «amuzant» cum unii oameni ne mulțumesc mie și Antoniei că îl susținem pe Zanni. Fără să fiu prea posesiv, noi vă mulțumim vouă fiindcă voi ați apărut acum în ultimele luni. Noi suntem lângă Zannidache din «ziua 1». Unii chiar nu l-ați «halit» la început, unii sunteți «fani» că e cool mai ales în postura de acum. Așa că hai să nu ne mai comparăm sentimentele. Merci. Vă mulțumesc că îl susțineți pe Zannidache”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Pe de altă parte, Alex Velea a declarat că este tare mândru de Zanni, mărturisind că pentru el abia acum începe un nou drum.

L-a felicitat pentru succesul de la Survivor România!

„Suntem foarte fericiți că a câștigat băiatul nostru. Ne-am dorit din inimă să se întâmple așa. De la începutul competiției am fost optimiști și l-am susținut, era normal, și am crezut că o să câștige. L-am văzut cum se comportă pe trasee, cum se comportă cu colegii. A înfăptuit tot ce era de înfăptuit în emisiunea asta. S-a descurcat din punct de vedere sportiv și din punct de vedere social.

Îl felicităm și pe Andrei, că a fost un copil bun, un sportiv extraordinar. Zanni a adus mai multe puncte și a fost mai bun. Zanni a fost veteran și a luptat până la final. Chiar dacă de multe ori nu și-a pus filtru sentimentelor și gândurilor și a spus tot ce a gândit, dar per total suntem extrem de mândri. Mulțumim celor de acasă că l-ați susținut. Ăsta e începutul unei cariere de succes. Dumnezeu a fost lângă el”, a declarat Alex Velea în timpul unui live pe Facebook-ul celor de la Wowbiz.ro.

Zanni vrea să-și cumpere un apartament cu banii câștigați la Survivor

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

citește și...