Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor. Dezvăluirile făcute imediat după finală

11.07.2021, 11:44
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor. Dezvăluirile făcute imediat după finală
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor. Dezvăluirile făcute imediat după finală

Sâmbătă seară, 10 iulie, a avut loc finala Survivor România 2021. Zanni, concurentul din echipa Faimoșilor, a reușit să iasă învingător și a câștigat suma de 50.000 de euro. 

Imediat după ce a fost desemnat marele câștigător, Zanni a dezvăluit ce va face cu marele premiu. Faimosul a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

Zanni vrea să-și cumpere un apartament cu banii câștigați la Survivor

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

În marea finală Survivor România s-au duelat Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

„Am transpirat de emoții! E foarte greu trofeul! Mă simt foarte bine. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni aproape. Am avut emoții de bucurie, nu de frică. Simțeam acest moment, dar nu știu să-mi arăt recunoștința. Totul o să vedeți în tot ce voi face de acum încolo. Vă mulțumesc nu pentru că ați pierdut timpul, ci că l-ați câștigat alături de mine”, a mai adăugat Zannidache.

Zanni a trăit la orfelinat

Zannidache a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere. Cu greu, el a răzbit în viață. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

„Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea.

Mi-am tatuat pe spate mesajul care este tatuat lângă mesajul . Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

citește și...