Mesajul neașteptat al soțului Vlăduței Lupău. Nimeni nu se aștepta!

04.02.2020, 10:00
Mesajul neașteptat al soțului Vlăduței Lupău. Nimeni nu se aștepta!
Mesajul neașteptat al soțului Vlăduței Lupău. Nimeni nu se aștepta!

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online.  Mesajul vine la puțină vreme după ce sportivul a ajuns fără să vrea în centrul unui scandal amoros care a ținut prima pagină la începutul acestui an.

În mediul online, Adi Rus a postat o fotografie cu părintele Arsenie Boca, însoțită de următorul mesaj:

”Până la Dumnezeu, nu este nici sus, nici jos, nici departe, nici aproape, pentru că Dumnezeu este pretutindeni și de aceea El este mai aproape de tine decât sufletul și trupul tău, numai să știi și să afli această apropiere prin credință și rugăciune”.

De curând, despre Vlăduța Lupău, partenera de viață a lui Adi Rus, s-a spus că ar fi avut o legătură amoroasă cu Armin Nicoară. Vlăduța Lupău a negat vehement relația cu fostul coleg de formație.

Cine este soțul Vlăduței Lupău

Vlăduța Lupău are doar 28 de ani, dar a reușit să cucerească publicul românesc cu melodiile sale. Artista de muzică populară este originară din Maramureș și cântă de la vârsta de patru ani.

La finalul anului trecut, mai exact pe 12 noiembrie, Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu iubitul ei, după 5 ani de relație. Aceasta s-a măritat cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus, fiul fostul chestor de poliție Toma Rus. Evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor.

Vlăduța Lupău a fost cerută de soție la Paris, în septembrie 2018.

citește și...