Leo de la Strehaia, dezvăluiri despre relația dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

22.01.2020, 12:27
Leo de la Strehaia, dezvăluiri despre relația dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară
Leo de la Strehaia comentează după ce Daniela Crudu a fost agresată. ”Eu i-am dat 10.000 de euro și tot n-am bătutt-o”

Leo de la Strehaia a făcut dezvăluiri despre relația dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară. „Prințul țiganilor” susține că între cei doi a existat o legătură amoroasă.

După ce Vlăduța Lupău a negat vehement relația cu fostul coleg de formație Armin, Leo de la Strehaia a făcut mărturisiri despre legătura dintre cei doi.

Leo de la Strehaia, dezvăluiri despre relația dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

Milionarul spune că i-a văzut pe cei doi în ipostaze tandre. 

„În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine. Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care știe să o cânte”, a declarat Leo, pentru Wowbiz. 

„Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație… Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și se mai și comportau ca doi porumbei… Oricum, eu îl susțin pe Armin Nicoară, mai ales că vreau să iasă adevărul la iveală”, a mai spus Leo.

citește și...