Mesajul lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic. ”Sunt atât de fericit”

10.03.2021, 14:07
Mesajul lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic. ”Sunt atât de fericit”
Mesajul lui Pavel Bartoș după ce Smiley a devenit tătic. ”Sunt atât de fericit”

Actorul și prezentatorul de televiziune Pavel Bartoș a tansmis un mesaj emoționant pentru Smiley și Gina Pistol, după ce aceștria au devenit părinți.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor. Imediat după ce au dat vestea, Gina Pistol și Smiley au fost copleșiți de mesaje emoționante. Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, a transmis și el un mesaj mai mult decât emoționant.

”Astazi acești doi oameni sunt cei mai fericiti oameni de pe planetă! Au devenit părinți! Sunt atât de fericit pentru ei! La fel e și finuța Sofia, care l-a pregătit din timp pe al meu prieten, pentru acest moment! Andrei bine ai venit in clubul tăticilor!”, a scris Pavel Bartoș pe contul său de pe o rețea de socializare.

Ce a declarat Smiley despre povestea de dragoste dintre el și Gina Pistol

Artistul a vorbit despre povestea de iubire dintre el și prezentatoarea de televiziune, dezvăluind că între ei nu a fost o dragoste la prima vedere.

“M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus Smiley într-un interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici.

Cântărețul a mărturisit că el și Gina Pistol se înțeleg foarte bine și a explicat și de ce.

”E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”.

citește și...