VIDEO / Ce mesaje a primit Gina Pistol după ce a devenit mămică. Avalanșă de urări

10.03.2021, 10:49
VIDEO / Ce mesaje a primit Gina Pistol după ce a devenit mămică. Avalanșă de urări
VIDEO / Ce mesaje a primit Gina Pistol după ce a devenit mămică. Avalanșă de urări

Gina Pistol a primit numeroase mesaje de felicitare după ce ea și iubitul ei, Smile4y, au devenit părinți pentru prima oară.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor. Imediat după ce a devenit mămică, Gina Pistol a primit numeroase mesaje și urări de la diverse personalități din țara noastră. ”Gata, de azi avem o nepoțică. Felicitări Gina Pistol”, a fost mesajul publicat de chef Sorin Bontea pe Instagram. „Felicitări @ginapistol și @smiley_omul. Go Girl!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe Instagram.

Majda Aboulumosha i-a transmis: “Ginuța, Dana Oprescu a fost și medicul nostru și omul care mi-a adus zâmbet pe față. Să fiți sănătoase și vă îmbrățișăm cu mult drag”. “Felicitări, să fiți sănătoase”, i-a scris Iuliana Luciu. Olimpia Melinte: “Ce moment emoționant! Felicitări, să fiți sănătoși cu toții!!!”. Tilly Niculae i-a transmis Ginei Pistol: “Bravo, mămico! Doamne, Doamne, ce bucurie! Bine ai venit pe lume, minune!”. “Yeeee!!!!!! Să fie cu noroc!!! Să fie sănătoasă!!! Să fie iubită!!! Va îmbrățișez!”, a fost yrarea făcută de Mario Fresh.

Ce a transmis Gina Pistol dipă naștere

 

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Smiley a fost în culmea fericirii după ce a devenit tătic.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris și Smiley pe rețelele de socializare.

citește și...